Kattavat konehuollot Sysmässä

Sysmäläinen H-Motors tekee konehuollot ammattitaidolla ja reilusti yli 30 vuoden kokemuksella. Olemme erikoistuneet muun muassa moottoriveneiden ja perämoottoreiden sekä ruohonleikkureiden, moottorisahojen ja muiden puutarhakoneiden huoltoon sekä korjaamiseen. Lisäksi huollamme mönkijät ja mopot sekä moottoripyörät ja -kelkat.

Huolto lisää käytön huolettomuutta

Pienkoneita kannattaa huollattaa säännöllisesti, sillä näin estetään isompien ongelmien syntyminen ja koneiden perusteellisempi hajoaminen.  Säännöllinen huollatus säästää siis selvästi aikaa, vaivaa ja rahaa. Muistatko, milloin sinun pienkonettasi on viimeksi huollettu?

Kun huolto ei enää auta

Joskus pelkät huoltotoimenpiteet eivät enää riitä, vaan vaaditaan järeämpiä toimenpiteitä. Silloin voit luottaa H-Motorsin ammattitaitoiseen korjauspalveluun - me korjaamme pienkoneesi taas toimintakuntoon.

Varaa aikasi huoltoon

Luotettavat ja ammattitaitoiset konehuollot Sysmän seudulla saat meiltä. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aikasi pienkonehuoltoon - vaikka heti tänään. Olemme Sysmän seudulla virallinen Stigan merkkihuoltamo!

H-Motors

Keskustie 24
19700 Sysmä

Puh. 0400 499 155

h@motors.inet.fi